Історико-педагогічні аспекти екологічного виховання молодших школярів - Стасюк, Людмила Павлівна; Stasiuk, Liudmyla P. (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2014)
У статті здійснено ретроспективний аналіз становлення екологічного виховання в кінці ХХ – на початку ХХІ ст. The article presents a retrospective analysis of ecological education in the late XX - early XXI century.
Historical and pedagogical aspects of environmental education elementary school students
Keywords: екологічне виховання; педагогічна періодика; охорона природи; молодші школярі; environmental education; educational periodicals; nature conservation; environmental activism; the younger students; природоохоронна діяльність