Промислова і технологічна політика ЄС - Федонюк, Сергій Валентинович; Хмелевська, Світлана; Fedoniuk, S. V.; KHmelevs'ka S. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2004)
Аналізуються основні напрями промислової та технологічної політики ЄС. Подано дані офіційної статистики ЄС. Розкрито завдання та проблеми даної галузі.
Industrial and technological Policy of European Union.
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації ВДУ ім. Лесі Українки
Keywords: Конкуренція; Competition; Європейський Союз; ринок; промислова політика; технологія; товар; інновація; European Union; market; industrial policy; technology; gook; innovation