Управлінський облік - Садовська, Ірина Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Сучасне управління підприємств потребує оперативної, достовірної та релевантної інформації джерелом якої є управлінський облік. Конспект лекцій «Управлінський облік» є актуальним і таким, що відповідає вимогам часу. Це обумовлено в першу чергу потребою постійного оновлення навчальних матеріалів з облікових дисциплін, які серед економічних мають найбільшу залежність від постійних змін чинних нормативно-правових актів. У конспекті лекцій узагальнено і розкрито сутність та зміст управлінського обліку з урахуванням сучасних систем менеджменту різних рівнів. Рекомендовано здобувачам освіти першого освітнього рівня бакалавр, галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право», спеціальності D1 «Облік і оподаткування» за освітньою програмою «Облік і оподаткування».
Keywords: управлінський облік; управління підприємств ами; облік і оподаткування; 657.334 (012)