Міжнародна та регіональна безпека - Патійчук, Віктор Олексійович; Кулик, Сергій Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У навчально-методичному виданні запропонований пакет тестових завдань трьох ступенів складності, які дають змогу оцінити зміст найважливіших процесів міжнародної та регіональної безпеки. Навчально-методичне видання рекомендовано для підготовки магістрів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини».
Keywords: міжнародні відносини; міжнародна безпека; регіональна безпека; тестові завдання; 327.7:355.02:342