Членство у Пласті як позитивний фактор впливу на формування особистості майбутніх учителів початкових класів - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Вінницький педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, 2009)
Темою статті є позитивний вплив членства у Національній скаутській організації України – Пласт на формування особистості майбутніх учителів початкових класів. The topic of our article is the membership in Plast as the positive aspect of the formation of the person of the future teachers of initial classes.
The membership in Plast how the positive factor of influence on forming of personality of future teachers of initial classes
Остапйовська Ірина Ігорівна - кандидат педагогічних наук, ст. викладач кафедри теорії та методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: виховання; Пласт; навчання; education; study; Plast