Інформаційні системи і технології на підприємстві : програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «економіка підприємства») - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є економічна інформація. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Характеристика автоматизованої обробки інформації. 2. Автоматизоване оброблення економічної інформації. 3. Інформаційні системи в банківській діяльності. 4. Інформаційні системи у фінансових установах
Програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму 6.030504 «Економіка підприємства»
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; підприємство; enterprise