Україна - Стравінський - сучасна музична культура - Коменда, Ольга Іванівна (Терен, 2012)
Основні напрямки роботи конференції: сучасна українська музична культура в світовому контексті; історія української музики - концепції розвитку, шляхи осмислення; актуальні проблеми сучасної композиторської творчості та виконавства; сучасні дослідження творчої спадщини І.Стравінського; творчість І. Стравінського в сучасному українському виконавстві; І. Стравінський і творчість сучасних українських композиторів; філософія і психологія музики; теоретико-методологічні проблеми сучасного музикознавства.
Keywords: Україна; Стравінський Ігор; сучасна музична культура; Волинське училище культури і мистецтв імені І.Стравінського; конференція