Особливості функціонування невербальних комунікативних компонентів у ситуації запрошення - Мудрик, Л. В.; Єфремова, Н. В.; Mudryk, L. V.; Yefremova, N. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено вивченню функціональних особливостей невербальних засобів, що вживаються на позначення запрошення в сучасній англійській мові. Виділено найбільш типові невербальні комунікативні компоненти в ситуації запрошення, а також розкрито їхню прагматичну функцію. The article deals with the functional peculiarities of the nonverbal means used for designating invitations in modem English. The most typical nonverbal communicative components in the invitation situation are singled out and their pragmatic function is revealed.
Functional Peculiarities of Nonverbal Communicative Components in the Invitation Situation
Keywords: невербальні комунікативні компоненти; nonverbal communicative components; кінесика; kinesics; просодія; prosody