Специфіка використання Інтернет-технологій політичними партіями в Україні - Ковальчук, Денис Олексійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У Вступі обґрунтовується актуальність теми дослідження, сформульовано її мету і завдання, об’єкт і предмет дослідження, методологічну базу, практичне значення отриманих результатів. Мета магістерської роботи полягає у з’ясуванні особливостей Інтернету у формуванні політичної ініціативи під час прийняття стратегічних рішень, аналізі ролі та масштабу інформаційних технологій в політичному житті країни. Об’єктом дослідження є Інтернет-технології в політиці. Предмет дослідження – Специфіка використання Інтернет-технологій політичними партіями в Україні. У Розділі І «Теоретико-методологічні підходи до дослідження інформаційних технологій в політиці» висвітлено стан вивчення проблеми в науковій літературі, а також її теоретичні та практичні аспекти. У розділі ІІ «Специфіка використання Інтернет-технологій політичними партіями» проведено комплексний аналіз розвитку Інтернет-технологій в політичному житті, його позитивний та негативний вплив. Розділ ІІІ висвітлює основні можливості, які приносить мережева система на популяризацію політичних персоналій та діяльність окремих політичних партій.
Keywords: Інтернет-технології; зв’язки з громадськістю; інформаційно-комунікаційні технології; засоби масової інформації; менеджер по просуванню бренду; Блок Юлії Тимошенко