Інформаційно-психологічні операції в геополітиці - Федонюк, Сергій Валентинович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчальне видання практичних завдань, що сприяють засвоєнню набутих знань, умінь і навичок у рамках нормативних освітніх компонентів “Інформаційно-психологічні операції в геополітичній ривалізації”, “Інформаційно-психологічні операції в міжнародних конфліктах” та аналогічних, у програмах підготовки бакалаврів і магістрів у галузі міжнародних відносин. Рекомендовано у поєднанні з навчальним посібником “Інформаційно-психологічні операції на геополітичній арені”. Розраховано на використання в умовах змішаного навчання, із застосуванням електронних пристроїв та інтернету.
Keywords: Інформаційно-психологічні операції; міжнародні відносини; 327:32.19.51