Місце і роль праці засуджених у процесі виконання кримінальних покарань (історико-правовий аспект) - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Юридичний факультет, 2012)
Розглянуто історико-правові основи використання праці у виправно-трудовому процесі як одного із засобів виправлення і виховання засуджених. The historical and legal basis of the employment in corrective labor law process as a means of correction and education of prisoners is dealt.
The place and role of labor of convicts in the penal system (historically-legal aspect)
Keywords: праця; виправно-трудова система; законодавство про працю; права засуджених; історико-правовий аспект; work; correction labor-system; labor legislation; the rights of prisoners; historical and legal aspects