Латинська мова: силабус нормативної навчальної дисципліни - Дубчук, Мирослава Ярославівна; Бовда, Олена Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Метою викладання навчальної дисципліни є досягнення кінцевих цілей, які встановлені на основі ОПП підготовки провізора за фахом, відповідно до блоку підсумкових модулів і є основою для побудови змісту навчальної дисципліни. Завдання – навчити використовувати фармацевтичні терміни в майбутній практичній діяльності фахівця (фармацевтичну термінологію, рецептуру, латинські назви лікарських рослин і лікарської рослинної сировини; латинські назви рослин; хімічну, ботанічну та фармакологічну номенклатури).
Силабус навчальної дисципліни «Латинська мова» підготовки магістра, галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» за освітньою програмою Фармація.
Keywords: силабус; Латинська мова; 22 «Охорона здоров’я»; Фармація; Фармація, промислова фармація; освітня програма