До вивчення комах з неповним перетворенням (Insecta : Hemimetabola) Шацького національного природного парку - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна; Zinchenko, Oleksandr P.; Sukhomlin, Kateryna B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Фауна геміметаболічних комах Шацького національного природного парку сьогодні нараховує 216 видів, які належать до 33 родин з 7 рядів. Видове різноманіття комах ШНПП доповнене 13 видами з 9 родин. Hemimetabolous insects fauna of Shatsky National Nature Park currently has 216 species belonging to 33 families of 7 orders. Species diversity of insects of Shatsk National Natural Park supplemented with 13 species from 9 families.
Роботу виконано на кафедрі зоології СНУ ім. Лесі Українки
Keywords: геміметаболічні комахи; hemimetabolous insects; Шацький національний природний парк; Shatsk National Natural Park