Механізм управління природокористуванням у Канаді - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Наукова організація "Перспектива", 2013)
У роботі досліджуються особливості механізму управління природокористуванням у Канаді. Зазначається, що управління природокористуванням цієї країни включає в себе управління сільськогосподарськими, лісовими ресурсами, ресурсами тваринного світу та рибними та мінеральними ресурсами. The features of the mechanism of environmental management in Canada is studied in the paper. It is noted that the country's environmental management includes management of agricultural, forestry, wildlife resources and fisheries and mineral resources.
Keywords: природокористування; use of nature; механізм управління; mechanism for managing