Інформаційні системи і технології у фінансах : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «фінанси і кредит», зфн на базі м/с) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Метою викладання навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології у фінансах» є формування системи знань у галузі організації та функціонування інформаційних систем фінансового обліку та методології автоматизованого розв’язання комплексів фінансових задач.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології у фінансах» для студентів напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» (заочна форма на базі м/с).
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; фінанси; finances