Оркестровий клас: хрестоматія - Дзяман, Зінаїда Василівна; Dziaman, Zinaida V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Хрестоматія «Оркестровий клас» рекомендована студентам факультету мистецтв спеціальності 025 «Музичне мистецтво» для практичних занять у класі оркестрового диригування, основ диригування, інструментування, оркестрового класу, методики і практикуму роботи з інструментальним ансамблем. Пропоновані музичні твори можуть бути використані в концертних програмах навчального оркестру народних інструментів.
Keywords: оркестровий клас; репертуар; перекладення; інструментування; партитура; фактура; диригування