Влада і громадянське суспільство в Україні - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Факультет державної політики та державного управління Університету Данубіус, 2016)
Розглядається процес становлення громадянського суспільства на окупованих українських землях в період ХVІ - ХХ ст.
Keywords: громадянське суспільство; civil society; формування; formation; історія; history; просвітництво; enlfghtenment; козацтво; cossacks