Атрибуція та експертиза пам'яток історії та культури - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Атрибуція та експертиза пам’яток історії та культури» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет історії, політології та національної безпеки, Кафедра документознавства і музейної справи). Розміщення джерел (335 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК та частково УДК, що полегшить пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; музейна тканина; писемні пам'ятки; етнографічні пам'ятки; 069.01(01)