Теорія випадкових процесів: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Кальчук, Інна Володимирівна; Kalchuk, Inna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Теорія випадкових процесів» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 111 «Математика».
Keywords: випадкові процеси; ланцюги Маркова