Особливості загроз економічної безпеки підприємства - Губей, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено особливості загроз економічної безпеки підприємства
Features of threats to the economic security of the enterprise
Keywords: загрози економічної безпеки підприємства; економічні інтереси підприємства