Етичні та морально-правові норми виховання студентів на заняттях спортивними єдиноборствами - Колос, М.; Яременко, В.; Kolos, M.; Yaremenko, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Розглянуто особливості виховання в студентів етичних та морально-правових норм на заняттях спор-тивними єдиноборствами, зміст спортивно-етичних та правових норм виховання студентів-спортсменів у процесі занять спортивними єдиноборствами в Національному університеті ДПС України. Визначено умови для формування морально-правової культури студентів, які займаються спортивними єдиноборствами. Уста-новлено складові частини формування морально-правової культури студентів-спортсменів. Проведено аналіз літературних джерел, який дозволив виділити головні напрями виховання, спрямованого на формування морально-правової культури студентів-спортсменів, що займаються спортивними єдиноборствами. The features of educating students ethical, moral and legal norms in class combat sports, sports content, ethical and legal standards of education student-athletes in combat sports training at National University of STS of Ukraine. The conditions for the formation of moral and legal culture of students engaged in combat sports. Installed components of the formation of moral and legal culture of the student-athletes. The analysis of literature, which allowed to identify the main areas of education designed to shape moral and legal culture of the student-athletes involved in combat sports
Sports-Ethical and Legal Standards of Education of Students in Classes of Combat Sports
Keywords: спорт; виховання; студенти-спортсмени; морально-правова культура; спортивні єдиноборства; sports; education; student-athletes; moral and legal culture; sports contests