Інклюзивна відбудова України: економічна, соціальна та просторово-технологічна реінтеграція - Павліха, Наталія Володимирівна; Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Антонюк, Дмитро; Антонюк, Катерина; Жуков, Віталій; Корнелюк, Ольга Антонівна; Науменко, Наталія Сергіївна; Олійник, Даниїла; Кошкаров, Степан; Ніжний, Даниїл; Хомюк, Наталія Леонідівна; Харченко, Тетяна; et al. (My University, 2025)
Монографія «Інклюзивна відбудова України: економічна, соціальна та просторово-технологічна реінтеграція» присвячена міждисциплінарному аналізу викликів та стратегій повоєнного відновлення України на засадах інклюзивності, цифрової трансформації та сталого розвитку. У центрі уваги – транскордонне співробітництво, інноваційні технології, роль ІТ-сфери, цифрові рішення для громад та перехід до циркулярної економіки. Авторський колектив обґрунтовує, що відбудова має ґрунтуватися не на відтворенні довоєнних структур, а на створенні нової моделі – відкритої, технологічної, соціально згуртованої. Видання адресоване науковцям, управлінцям, політикам, представникам громадського сектору та всім, хто бере участь у формуванні стратегії відновлення України. Видання призначене для науковців, представників різних академічних дисциплін, докторантів, аспірантів, студентів й усіх зацікавлених у глибокому розумінні стратегічних шляхів відновлення економіки, соціальної реінтеграції, психологічної підтримки та екологічного сталого розвитку. Тексти представлено в авторській редакції. Редакційна колегія не несе відповідальності за зміст та авторський стиль праць, розміщених у монографії.
Keywords: 332:330.34(477)