Екологічний аспект забезпечення енергетичної безпеки підприємства - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
В сучасних умовах господарювання енергетична безпека є важливою складовою системи економічної безпеки підприємств, адже зростання дефіцитності енергоносіїв та їх постійне подорожчання призводять до зростання витрат підприємства. Все це вимагає посиленої уваги до гарантування енергетичної безпеки підприємств.
Keywords: енергетична безпека підприємства; екологічна безпека підприємства