Третя іноземна мова (іспанська) : програма вибіркової навчальної дисципліни - Гуз, Олена Петрівна; Huz, Olena P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Іспанія: основні події в історії країни; Іспанія на карті світу; політичний устрій Іспанії. Свята та звичаї Іспанії. Культурна спадщина Іспанії. Основні культурні центри Іспанії. Кулінарні традиції Іспанії. Граматичні теми: узгодження часів, el modo Subjuntivo, Futuro perfecto. Лексичний словник з кожної теми.
Програма навчальної дисципліни «Третя іноземна мова» для студентів за напрямом підготовки магістр 035 спеціальності 035 – Філологія (Мова і література (французька)), освітньою програмою: Французька мова
Keywords: Програма; мова іспанська; магістри