Інновації у забезпеченні сталого розвитку готельних підприємств в Україні - Лисюк, Тетяна Василівна; Терещук, Оксана Степанівна (Державний вищий навчальний заклад «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», 2016)
У статті висвітлено стратегічну позицію щодо забезпечення стійкого розвитку готельних підприємств. Обґрунтовано можливості й загрози готелів на сучасному етапі. Визначено механізми забезпечення щодо їх конкурентоспроможності. Охарактеризовано економічно вигідні інноваційні технології, які полегшать роботу готелів і підвищать якість обслуговування в них.
Keywords: інновації; інноваційна діяльність; конкурентоспроможність; інновації у готельному бізнесі; автоматизовані системи; інтернет-середовище.; технологічні інновації; интернет-среда; инновации; инновационная деятельность; конкурентоспособность; инновации в гостиничном бизнесе; автоматизированные системы; технологические инновации; 338.48