Грає інструментальний ансамбль «Експромт» Фрагменти з опери А.П'яццолли «Марія де Буенос-Айрес» - Шиманський, Петро Йосипович (Луцьк: Вежа-друк, 2024)
У навчально-репертуарному посібнику Грає інструментальний ансамбль «Експромт». Фрагменти з опери А. П'яццолли «Марія де Буенос-Айрес» пропонуються аранжування А. П'яццолли направлені на виховання вмінь і навичок, які повинні сформуватись у процесі навчання (інтонаційна впевненість та самостійність, єдина манера гри та почуття ансамблевої рівноваги, сценічна культура тощо)
Keywords: інструментальний ансамбль; Експромт; А. П'яццолла; Марія де Буенос-Айрес; 780.8:785.7(075.8)