Методичні вказівки до виконання курсової роботи з програмування - Пастернак, Вікторія Валентинівна; Яцюк, Світлана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні вказівки містять загальні положення щодо мети, змісту та організації виконання курсової роботи з програмування, детальний опис всіх структурних елементів роботи та вимоги до оформлення. Подається порядок і процедура допуску до захисту та самого захисту й критерії оцінювання. Представлені тематики та приклад виконання курсової роботи з програмування. А також, у додатках наведено зразки документів, які використовуються при підготовці (написанні) курсової роботи з програмування для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта (Інформатика).
Keywords: курсова робота; Visual Studio environment; С++; середовище Visual Studio; науковий калькулятор; course work; programming; scientific calculator; програмування; 004.42(072)