Кросворд як інструмент формування, закріплення й перевірки знань учнів про природні комплекси материків - Павловська, Тетяна Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Запропоновано кросворд на тему "Природні комплекси материків" із шкільного курсу географії материків та океанів (7 клас). Розроблена головоломка дає можливість учням актуалізувати знання про географічну оболонку та закріпити знання про умови формування, характерні риси й просторове поширення природних зон Землі; для вчителя може бути однією з форм контролю знань учнів про природні комплекси материків.
Keywords: кросворд; материк; географія материків та океанів; природні комплекси географічної оболонки; дидактичні ігри; природна зона