Діалектна лексика волинськополіських говірок у фольклорних записах Олександри Кондратович - Грицевич, Юрій Васильович; Hrytsevych, Yurii V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті проаналізовано лексичні особливості волинськополіських говірок у фольклорних записах О. Кондратович.

The article analyzed the lexiical peculiarities of Volynian-Polissyan patois reflected in folklore records O. Kondratovych.
Dialectal Vocabulary of Volynian-Polissyan Patois in the Collection of Folklore Records O. Kondratovych
Keywords: волинськополіські говірки; лексичний діалектизм; семантичний діалектизм; лексико-тематична група; Volynian-Polissyan patois; lexical dialecticism; semantic dialecticism; lexico-thematical group