Страхування: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни “Страхування” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Фінанси і кредит», «Економіка підприємств». Предметом вивчення навчальної дисципліни є система відносин між сторонами страхової угоди з приводу купівлі-продажу страхових послуг.
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1.Сутність, значення та роль страхування. 2.Основні види добровільного страхування. 3. Фінансова діяльність страховика.
Keywords: страхова організація; страхування майна