Українська мова як іноземна (Фонетика. Графіка. Комунікація) - Данилюк, Ніна Олексіївна; Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичні рекомендації освітнього компонента «Українська мова як іноземна» відповідають Загальноосвітньому стандарту з української мови як іноземної для слухачів-іноземців підготовчого відділення та програмам з української мови як іноземної (A1–В1), рекомендованим МОН України. Представлено навчальні матеріали з розділу «Фонетика. Графіка. Комунікація». Для слухачів-іноземців підготовчих відділень, магістрантів, аспірантів, викладачів.
Keywords: українська мова як іноземна; фонетика; графіка; комунікація