Сучасні реалії та тенденції стратегічного розвитку об’єднаних територіальних громад в контексті державної безпеки - Якимчук, А.; Якимчук, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено сучасні реалії та тенденції стратегічного розвитку об’єднаних територіальних громад в контексті державної безпеки
Keywords: державна безпека; територіальні громади