Банківська справа : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи - Матвійчук, Наталія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання розроблене з метою надання допомоги студентам в організації роботи по підготовці до практичних занять та самостійної роботи. Методичні рекомендації містять перелік питань, які виносяться для обговорення на практичних заняттях, методичні рекомендації до проведення практичних занять, задачі, тестові завдання для поточного контролю, питання для самоконтролю та перевірки знань, перелік завдань для самостійної роботи та рекомендовану літературу.
Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальності D 2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
Keywords: банк; банківська справа; банківська система; 336.7(072)