Екологічні аспекти державної регіональної політики - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Таврический национальный университет им. В. И. Вернадского, 2012)
У роботі розглянуто поняття регіональної та екологічної политики. Визначено головну мету та пріоритетні завдання регіональної екологічної політики. Запропоновано основні напрямки її удосконалення.

The concept of regional and environmental policies are examined in the article. The key goals and priorities of the regional environmental policy are identified. The main directions of its improvement are proposed.
Keywords: регіональна політика; regional policy; державна регіональна політика; state regional policy; екологічна політика; environmental policy