Управління маркетинговим потенціалом торговельного підприємства - Юристовський, Дмитро Анатолійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методичні основи управління маркетинговим потенціалом торговельного підприємства на прикладі конкретного суб’єкта господарювання. Визначено сутність та обґрунтовано роль маркетингового потенціалу торговельного підприємства як важливого складника його загального стратегічного потенціалу, що безпосередньо впливає на конкурентоспроможність, здатність до адаптації в умовах ринкової невизначеності та забезпечення сталого розвитку.
Keywords: маркетинг; маркетинговий потенціал; управління маркетинговим потенціалом підприємства; маркетингові можливості торговельного підприємства; маркетингові ресурси торговельного підприємства