Толерантність як ціннісна основа інклюзивної освіти - Іванашко, Оксана Євгенівна (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2024)
У статті розглядається толерантність як неодмінна умова та інструмент реалізації основних етичних засад інклюзивної освіти у розвитку толерантної самосвідомості в підростаючого покоління; визнання цінності кожної дитини незалежно від її пізнавальних, академічних та інших здобутків у формуванні безпечного освітнього простору
Keywords: толерантність; інклюзивна освіта