Музичний салон як феномен сучасної культури - Ігнатова, Лариса; Ihnatova, Larysa (Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2013)
У статті піднімається проблематика салонної культури і на прикладі аналізу роботи музичного салону Zaleski вводиться у сучасний науковий дискурс. The article raised issues of culture and salon for example, analysis of musical salon Zaleski introduced in modern scientific discourse
Salon music phenomenon in contemporary culture
Keywords: музичний салон; Zaleski; modern culture; music salon; Zaleski