Менеджмент : збірник тестових завдань - Буняк, Надія Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Навчально-навчально-методичне видання містить програму дисципліни, тестові завдання до кожної теми, рекомендовану літературу; призначене для самостійної перевірки студентами рівня своєї підготовки при вивченні матеріалів відповідних тем.
Рекомендовано студентам 3 курсу напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент».
Keywords: менеджмент; управління; організація; менеджер; функції менеджменту; керівництво