Філософія комунікації сенсорної маси у глобальному інформаційному просторі - Косюк, Оксана Михайлівна (Міжнародний гуманітарний дослідницький центр, 2024)
У публікації ми здійснимо аналіз сенсорних (з ведучою роллю дотиковості) мас та їх комунікації крізь призму філософії ХХ століття, проєктуючи здобутки психології та світоглядних позицій індивіда на соціальний рівень.
Keywords: журналістика; масова комунікація; сенсорна маса; комунікація; канал; повідомлення; філософія; інформація; 366.637