Навчальний практикум з документознавства: тестові завдвння для самоконтролю - Качковська, Леся Ростиславівна; Kachkovska, Lesia R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Структура навчального видання «Документознавство: тестові завдання для самоконтролю студентів», підготовленого к. іст. н., ст. викладачем кафедри документознавства і музейної справи Качковською Л. Р. включає передмову, дев’ять тематичних розділів та перелік рекомендованої літератури. До кожної теми подано вірні варіанти відповідей, (їх підкреслено). Практикум є корисним засобом вивчення основ курсу «Документознавство» і забезпечення організації самостійної роботи, та засвоєння набутих знань, умінь і компетенцій студентів в процесі навчання.
Keywords: документознавство; тестові завдання