Реалізація суб’єктивно-авторського начала у багатоголоссі роману Василя Слапчука «Осінь за щокою» - Сахарчук, Наталія Юріївна; Sakharchuk, Natalіia (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Статтю присвячено аналізу постмодерного роману «Осінь за щокою» В. Слапчука з позиції авторської суб’єктивності у тексті. Присвячений проблемі митця у суспільстві, роман має складну структуру, у якій автор ховається в хитросплетінні сюжетних ліній, де персонажі пишуть книги про самих себе.This article analysed postmodern novel by V. Slapchuk "Autumn on cheek" through the author's subjectivity. Being dedicated to the problem of the artist in society, the novel has a complex structure in which the author is hidden in cobwebs storylines where characters write books about themselves.
Implementation author’s subjectivity in polyphony V. Slapchuk’s novel «Autumn on cheek»
Keywords: авторська суб’єктивність; самоідентичність; ризома; автобіографічність; ліризм; the author's subjectivity; self-identity; rhizome; autobiography; lyricism