Економічна теорія : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Єлісєєва, Людмила Володимирівна; Matviichuk, Nataliia M.; Yelisieieva, Liudmyla V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Економічна теорія» для студентів 2 курсу напрямів підготовки 6.140101 «готельно-ресторанна справа», 6.140103 «туризм».
Предметом вивчення навчальної дисципліни є проблеми ефективності використання суспільством обмежених виробничих ресурсів і шляхів досягнення максимально ефективних результатів у задоволенні невпинно зростаючих людських потреб.
Keywords: Економічна теорія