Історія країн Азії і Африки в середні віки : робоча навчальна програма - Ткачук, Анатолій Петрович; Tkachyk, A. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Робоча навчальна програма курсу «Історія країн Азії і Африки в середні віки» складена відповідно до навчального плану спеціальності «Історія» і враховує особливості фахової підготовки студентів ІІ курсу історичного факультету денної та ІІІ курсу заочної форми навчання. Програма містить тематику та плани курсу лекцій, семінарських занять, завдання для самостійної роботи, питання для контролю, список рекомендованих джерел та літератури, а також основних підручників та навчальних посібників. У програмі подано чіткі критерії оцінювання роботи студента. Working curriculum course "History of Asia and Africa in the Middle Ages" prepared in accordance with the curriculum of the specialty "History" and takes into account the professional training of the second year students of historical faculty of full-time and part-time third year of study. The program includes topics and plans a course of lectures, seminars, exercises for self-study, the question of control, a list of recommended sources and literature, and basic textbooks. The program contains clear criteria for evaluating student work.
History of Asia and Africa in the Middle Ages : working curriculum course
Keywords: робоча навчальна програма; середні віки; історія країн Азії і Африки; working curriculum course; history of Asia and Africa; middle Ages