Особливості оцінки адгезійної міцності клейових композицій на основі епоксидних смол - Савчук, Петро Петрович; Кашицький, Віталій Павлович; Савчук, Людмила Анатоліївна; Savchuk, Petro P.; Kashyckiy, V. P; Savchuk, Liudmyla A. (Луцький національний технічний університет, 2009)
Проаналізовано методи оцінки адгезійної міцності епоксидних композитів. Запропонована нова методологія оцінки адгезійної міцності епоксидних полімерів. Зафіксовано кореляційний зв’язок між стандартною та розробленою методиками досліджень. The methods of estimation of adhesive strength of epoxy composites are analysed. New methodology of estimation of adhesive strength of epoxy polymers is offered. Cross-correlation connection is fixed between the standard and developed methods of researches.
The Particularities of the estimation adhesive strength of glue composition on base epoxy resins
Keywords: адгезійна міцність; епоксидні полімери; кореляційний зв язок; adhesive strength; epoxy composites; correlation connection