Державне регулювання економіки: програма вибіркової навчальної дисципліни - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни «Державне регулювання економіки» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Менеджмент».
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретичні основи державного регулювання економіки. 2. Державне регулювання національної економіки на мікро рівні. 3. Державне регулювання національної економіки на макроекономічному рівні.
Keywords: державне регулювання економіки