Об’єкти туристичної інфраструктури поштового зв’язку ПАТ «Укрпошта» в прикордонних об’єднаних територіальних громадах Волинської області - Качаровський, Роман Євгенович; Єрко, Ірина Володимирівна; Чир, Надія Вікторівна; Kacharovskyi, Roman Ye.; Yerko, Iryna V.; Chyr, Nadiia V. (My University, 2019)
Важливою є роль зв’язку, як сегменту інфраструктури туризму, у забезпеченні поточних потреб туристів, особливо на прикордонній території регіону. Саме він забезпечує отримання та передачу необхідно інформації. До його складу входять багато системних елементів, серед них і поштовий зв’язок, що в умовах прикордоння (де часто відсутній нормальний Інтернет) стає невід’ємною складовою забезпечення зв’язку туристів із зовнішнім світом. Волинський регіон географічно межує з Польщею на заході та Білоруссю.
Keywords: поштові відправлення; пошта; Волинська область; прикордонні території; прикордонне співробітництво; Укрпошта