Загальна фізика (механіка): робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Кобель, Григорій Петрович; Kobel, Hryhorii P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Метою викладання навчальної дисципліни “Загальна фізика (механіка)” є вивчення всіх основних форм руху матерії, формування у студентів уявлення про фізику як науку, яка має експериментальну основу, ознайомлення з історією найважливіших фізичних винаходів, з роллю фізичної науки у розвитку науково-технічного прогресу. Поряд з цим в курсі загальної фізики необхідно приділяти належну увагу вивченню фізичних процесів, які мають місце у природі, засвоїти фізичні поняття, закони, принципи, формувати у студентів екологічні знання, виховувати в них науковий світогляд.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни " Загальна фізика (Механіка)" підготовки бакалавра напряму 6.040203 «Фізика», напряму 6.040204 - “Прикладна фізика”
Keywords: Фізика; механіка; фізичний процес