Особливості семантичної структури асоціативного поля лексеми „Вітчизна” (на матеріалі поезій польських поетів-емігрантів) - Васейко, Юлія Святославівна (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2006)
У статті проаналізовано особливості структурної та семантичної організації асоціативного поля лексеми „вітчизна” у поезіях польських письменників-емігрантів, окреслено вплив соціальних і психологічних факторів, визначено основні лексичні детермінанти названої реалії.
Keywords: реалія; асоціативне поле; психологічні, соціальні фактори