Соціально-педагогічний супровід дітей з багатодітних сімей у закладах загальної середньої освіти - Прокоф’єва, Ольга Геннадіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Мета дослідження полягає у розробці циклу заходів із соціально-педагогічного супроводу дітей з багатодітних сімей у закладі загальної середньої освіти та рекомендації щодо їх впровадження. Об’єктом дослідження є соціально-педагогічний супровід дітей із багатодітних сімей. Предмет дослідження - зміст, форми та методи соціально-педагогічного супроводу дітей із багатодітних сімей у закладі загальної середньої освіти. У кваліфікаційній роботі: Визначено теоретичні основи соціально-педагогічного супроводу дітей з багатодітних родин. Досліджено психологічні особливості дітей з багатодітних сімей, що навчаються в ЗЗСО. Розроблено цикл заходів із соціально-педагогічного супроводу дітей із багатодітних родин. Оцінено ефективність впровадження заходів щодо соціально-педагогічного супроводу дітей з багатодітних сімей, які навчаються в закладі загальної середньої освіти. Розроблено методичні рекомендації щодо покращення соціально-педагогічного супроводу дітей з багатодітних сімей у ЗЗСО.
Keywords: соціальна робота; соціально-педагогічний супровід