Методика навчання іноземної мови: програма нормативної навчальної дисципліни - Семенюк, Тетяна Петрівна; Бондарчук, Тетяна Іванівна; Semeniuk, Tetiana P.; Bondarchuk, Tetiana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Курс «Методика навчання іноземної мови» є невід’ємною частиною підготовки майбутніх учителів початкової школи. Мета курсу – формування у студентів знань, умінь та навичок навчання іншомовної комунікативно-мовленнєвої діяльності у початковій школі.
Програма навчальної дисципліни «Методика навчання іноземної мови» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Початкова освіта» і призначена для студентів ІІІ курсу педагогічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: методика навчання іноземної мови; німецька мова; комунікативно-мовленнєва діяльність